Γιατί να προβάλλω την επιχείρησή μου


     Τα προβλήματα της αγοράς είναι κοινά για όλους, δυστυχώς. Μερικά απο αυτά αλλα και τα βασικότερα είναι:
  • Τεράστια μείωση τζίρου σε όλους τους κλάδους
  • Μείωση πελατολογίου - αγοραστικού κοινού
  • Λίγοι αγοραστές μικρή αγοραστική δύναμη
  • Αύξηση μηνιαίων-παγίων εξόδων
  • Μεγαλύτερος ανταγωνισμός παγκοσμιοποίηση αγοράς
  • Αδυναμία ακολούθησης της τάσης της αγορά, διαδίκτυο-mobile, marketing, social media
Και αφού συμφωνήσουμε ότι όλοι όσοι είμαστε ακόμα στην αγορά αντιμετωπίσουμε όλα ή κάποια απο τα παραπάνω προβλήματα ας δούμε τι μας προσφέρει το OGI Discount club
Image
Image
Image
Image

Προβολή στην πλατφόρμα

   
      Ας υποθέσουμε ότι έχεις ήδη κάποιο Website ή eshop, πως είτε εσύ ο ίδιος χρησιμοποιείς εργαλεία για το marketing και την προώθηση της επιχείρησής σου ή έχεις προσλάβει έναν υπάλληλο ή έναν agency να το κάνει για έσενα. Μπορείς και πάλι να προβληθείς στην πλατφόρμα του κλάμπ με δρομολόγηση προς το website σου δίνοντας την μόνιμη έκπτωσή σου στα μέλη μας και αξιοποιώντας όλες τις λειτουργίες της πλατφόρμας. 

   Το OGI discounts club σου παρέχει προβολή τόσο στο site του κλαμπ, όσο και στην mobile εφαρμογή που έχουν εγκατεστημένη όλα τα μέλη του κλαμπ. Παράλληλα μπορείς όσο συχνά θέλεις να προβάλλεις συγκεκριμένα deals με προσφορές περιορισμένου χρόνου ή τεμαχίων όπως κάνουν πλατφόρμες deals οπως Groupon, Regroup και άλλες με τη διαφορά ότι το κλάμπ δεν σου ζητά καμία προμήθεια απο τις πωλήσεις σου! Τα deals είναι δική σου επιλογή και τα έσοδα απο αυτά επίσης.
Ακόμα σου παρέχουμε μια πλατφόρμα με freebies. Τί είναι αυτό; Προσφορές 1+1 δώρο. Είναι προσφορές που κάνεις στα μέλη παρέχοντας και κάτι δωρεάν. Για παράδειγμα έχουμε γυμναστήρια ή φροντιστήρια που δίνουν 1 μήνα δωρεάν συνδρομή στα μέλη προκειμένου να δοκιμάσουν την υπηρεσία τους και αν μείνουν ευχαριστημένοι να αγοράσουν μία συνδρομή. 
    Όπως καταλαβαίνεις ακόμα και κανένα εργαλείο Marketing να μην χρειάζεσαι σου παρέχουμε άλλες τρεις επιλογές προβολής της επιχείρησής σου, που μπορείς να αξιοποιείς ταυτόχρονα και να αυξάνεις το πελατολόγιο σου καθημερινά. Γιατι να μην βλέπουν την επιχείρησή σου καθημερινά πάνω απο 60000 μέλη; όχι τυχαίοι άνθρωποι που έτυχε να δουν την προβολή σου αλλα συνειδητοποιημένοι καταναλωτές που πληρώνουν μηνιαία συνδρομή για να βλέπουν τις προσφορές σου, άνθρωποι που θέλουν να εκμεταλλεύονται την συνδρομή τους στο έπακρο και να επωφελούνται απο τις προσφορές των συμβεβλημένων επιχειρήσεων.

   Το κόστος για όλα τα παραπάνω; Μόνο 150,00€ εφάπαξ. Ουσιαστικά είναι το κόστος ένταξης στην πλατφόρμα μας το οποίο πληρώνεις μία φορά και τέλος. Η εγγραφή σου είναι lifetime και δεν έχει κανένα κρυφό μηνιαίο ή ετήσιο κόστος. Ακόμα είσαι εκτός πλατφόρμας;
Image
Image
Image
Image