Πώς λειτουργεί η πλατφόρμα της OGI

Η πλατφόρμα είναι ουσιαστικά ένα marketplace μικρών-μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων που στόχο έχει να ενώσει τους καταναλωτές με τις επιχειρήσεις αυτές προς όφελος και των 2 πλευρών. Στόχος της OGI ήταν και συνεχίζει να είναι,να δημιουργήσει το μεγαλύτερο εκπτωτικό κλαμπ καταναλωτών παγκοσμίως. Ξεκινώντας απο την Αμερική (όπου το θέμα εκπτώσεις κυριαρχεί στην αγορά) κατάφερε μέσα σε πολυ μικρό διάστημα να εντάξει στο δυναμικό της 700.00 επιχειρήσεις (φυσικά καταστήματα και Online stores) μέσα στις οποίες συγκαταλέγονται και μεγάλα brands όπως Apple, Nike, Adidas, Dell, Lenovo και πολλές άλλες. Το 2014 ήρθε και στην Ελλάδα και μέσα σε 4 χρόνια έχουν συμβληθεί περίπου 3500 επιχειρήσεις (ένα αριθμός διαρκώς αυξανόμενος) με επίσης μεγάλα ονόματα όπως My market, Jumbo, Μασουτης, Delivery.gr και πολλές ακόμα.
Image

Πως το καταφέρνει αυτό;

Παροχές σε επιχείρησεις
Ζούμε στην εποχή της πληροφορίας και όλη η αγορά πλέον κινείται μέσω διαδικτύου. Τόσο οι πωλήσεις, οι οποίες πλέον γίνονται μέσα απο ηλεκτρονικά καταστήματα, social media και εφαρμογές για κινητά, όσο και η προώθηση - διαφήμιση των επιχειρήσεων γινεται μέσα απο ηλεκτρονικά και διαδικτυακά κανάλια. Εαν η επιχείρησή σου δεν προβάλλεται στο διαδίκτυο είχε πει ο Bill Gates, δεν έχεις επιχείρηση. Οι μεγάλες επιχειρήσεις που έχουν το budget να εκσυχρονιστούν και να συμβαδίσουν με την τεχνολογία το έχουν κάνει ήδη. Τί γίνεται όμως με τις μικρές και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις;

   Αυτό το κενό έρχεται να καλύψει η OGI παρέχοντας στις επιχειρήσεις αυτες online προβολή - website, eshop, mobile εφαρμογή, online chat και διάφορα άλλα εργαλεία τόσο για να προβάλλουν την επιχείρησή τους όσο και την δυνατότητα να αυξήσουν το πελάτολόγιο τους μέσα απο sales funnels. Αυτές βέβαια τις παροχές τις δίνουν και άλλες επιχειρήσεις στο χώρο αλλά το θέμα έγκειται στο κόστος. Όταν η σχεδίαση μιας απλής ιστοσελίδας επιχείρησης κοστίζει κατ ελάχιστο 500€ ή ενός eshop στα 1000€ και το κόστος συντήρησης, φιλοξενείας αγγίζει τα 150€-300€ το χρόνο η OGI έρχεται να ταράξει τα νερά και το προσφέρει στο απίθανο κόστος των 150€ ανα έτος. Με αυτό τον τρόπο όλες οι επιχειρήσεις αποκτούν τη δυνατότητα της online προβολής και πώλησης και μπορούν να γίνουν πολύ πιο ανταγωνιστικές. 

  Φυσικά οι παροχές δεν σταματούν εδώ. Περισσότερες όμως πληροφορίες για τις επιχειρήσεις μπορείται να δείτε στο μενού επιχειρήσεις.

Παροχές σε καταναλωτές