Εργαλεία Internet Marketing


         Δεν σταματάμε όμως εδώ... Πολύ καλή η καταχώρηση μας στην πλατφόρμα με το δικό μας website ή το αντιστοιχο που σχεδιάσαμε με τα εργαλεία της OGI αλλά για να έχουμε κίνηση στην ιστοσελίδα μας και κατα συνέπεια στην επιχείρηση μας χρειαζόμαστε πολλά ζευγάρια μάτια να μας δουν, να μας αναζητήσουν, να κατανοήσουμε τι πουλάμε ή τι υπηρεσίες προσφέρουμε. Για να το επιτύχουμε αυτό η OGI μας προσφέρει και μια ακόμη σειρά απο πολύ χρήσιμα και στοχευμένα εργαλεία προώθησης της επιχείρησής μας όπως αναλύονται παρακάτω: 
Image

Mobile App Builder

Δημιουργήστε τη δική σας mobile εφαρμογή με δυνατότητα push notifications για άμεση ενημέρωση των πελατών σας για νέα προιόντα-υπηρεσίες.
Κόστος builder 150,00€ /έτος

Online Marketing System

Έτοιμες Landing pages με τα στοιχεία σας και φόρμες εγγραφής πελατών. Αυτοματοποιημένο σύστημα email marketing για αποστολή emails όπου και όπως εσείς θα ορίσετε. Έτοιμες σελίδες πώλησεις δημοσιεύονται με λίγα κλικ σε λίγα λεπτά. Εκπαίδευση και συμβουλευτική συμμετοχή στις πρώτες καμπάνιες. Το ιδανικό εργαλείο εύρεσης νέων πελατών και επακολούθησής τους.
Κόστος OMS 150,00€ / έτος
Image
Image

Live Chat     Εφαρμογή για την συνομιλία σας real time με τους πελάτες σας καθώς αυτοί πλοηγούνται στο site σας. Μην ανησυχείται εαν δεν σας βρούν στο τηλέφωνο, μπορείται να μιλήσετε και online. Λύστε τους τις απορίες και κερδίστε τους. Συνδυάζετε με τις ιστοσελίδες της OGI.
Κόστος  150,00€/ έτος
Image

My appointments   Διαχειριστείτε τα ραντεβού σας με ιστορικό και διαχείριση πελατολογίου online απ όπου κι αν βρίσκεστε. Online ραντεβού για κέντρα αισθητικής, κομμωτήρια,γιατρούς κλπ. Διαχείριση γραφείου και ψηφιακή γραμματέας
Κόστος 150,00€ / έτος
Image

Webinar Solution       Πραγματοποιήστε online σεμινάρια με τα στελέχη της επιχείρησή σας, τους εκπαιδευόμενους σας. Εκπαιδεύστε real time τους συνεργάτες σας που βρίσκονται μακρυα απο την επιχείρηση. Δημιουργήστε online παρουσιάσεις, ηλεκτρονικά μαθήματα και tutorials. Μειώστε το κόστος εκπαίδευσης και επικοινωνίας.
  Κόστος 150,00€/ έτος
Image

Automate Webinars


Προβάλλετε τα webinars όποτε και όσες φορές εσείς επιθυμείτε αυτοματοποιημένα. Μαγνητοσκοπήστε μία παρουσίαση και αφήστε τους άλλους να την δούν έχοντας την αίσθηση ότι είναι live. Αυτοματοποιήστε την εκπαίδευση του προσωπικού σας, των μαθητών της σχολής σας. 
Κόστος  150,00€/ Έτος
Image

My online Coach

Οργανώστε τις εργασίες, τα ραντεβού σας, τους στόχους σας και δείτε στατιστικά στοιχεία και αποτελέσματα με το online Coach. Ένα εργαλείο που θα βοηθήσει και τον πιο ακατάστατο με το χρόνο του επιχειρηματία να βάλει ένα πρόγραμμα με σωστές προτεραιότητες.
Κόστος 150,00€ / έτος
Image

Valid Polls

Δημιουργήστε δημοσκοπήσεις και ερωτηματολόγια συλλέγοντας με αυτό τον τρόπο emails υποψήφιων πελατών σας, ενώ παράλληλα μαθαίνεται και τη γνώμη τους για το προιόν σας ή τις υπηρεσίες σας.
Κόστος 150,00€ /έτος